Cambios de socio/a

 Canvis de modalitat

Normativa

De consumidor/a a colaborador/a

Abans de canviar a soci/a col·laborador/a has d’estar al dia amb la teua antiga modalitat. Fins que no comences efectivament les teues hores de col·laboració la cooperativa et continuarà cobrant les quotes mensuals cada trimestre. És la teua responsabilitat incorporar-te com més prompte millor a una Comissió. Emplena el formulari que apareix més a baix i segueix els passos que s’indiquen. Els canvis s’executen al següent mes de la sol·licitud.

De colaborador/a a consumidor/a

Abans de canviar a soci/a consumidor/a has d’estar al dia amb la teua antiga modalitat. Si deus hores de col·laboració hauràs d’abonar-les. Per cada 4h hauràs d’abonar 8€. En cas de preferir recuperar les hores, hauràs de fer-ho abans de sol·licitar el canvi de modalitat. Emplena el formulari que apareix més a baix i segueix els passos que s’indiquen. Els canvis s’executen al següent mes de la sol·licitud.

Formulario

Punxa en el següent enllaç per a canviar-te de modalitat de soci/a.

 Excedències i Activacions

Normativa

¿Cómo solicitar una excedencia?

Emplenant el formulari que apareix punxant més a baix i seleccionant: Sol·licitar una excedència.

Qualsevol soci/a pot sol·licitar una excedència. Mentre dure l’excedència el soci/a no pagarà la quota mensual ni realitzarà les hores de col·laboració. No obstant això, no podrà beneficiar-se dels descomptes en la compra, encara que continuarà sent soci/a amb caràcter general amb els seus drets i obligacions.

El termini mínim per a gaudir una excedència és d’1 mes i el termini màxim és d’1 any. Amb la teua sol·licitud hauràs d’especificar les dates durant les quals vols sol·licitar l’excedència. Una vegada finalitzat el termini, el/la soci/a haurà de sol·licitar la seua activació.

¿Cómo volver a activarse después de una excedencia?

Emplenant el formulari que apareix fent clic més avall.

Per a activar-te has de triar la data a partir de la qual tornes a estar actiu/a en la cooperativa, i triar la teua modalitat de soci/a.

Formulario

Punxa en el següent enllaç per a sol·licitar una excedència o activar-te.